2. Hrvatski kongres medicine životnog stila

tra 16, 2024

Hrvatska udruga za medicinu životnog stila organizira u suradnji s Medicinskim fakultetom u Splitu i Kineziološkim fakultetom u Splitu  2. Hrvatski kongres medicine životnog stila s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati od 26. do 28. travnja 2024. godine na Medicinskom fakultetu u Splitu.

Po drugi put u Hrvatskoj okupiti ćemo vrhunske stručnjake iz područja medicine, kineziologije, nutricionizma i psihologije i razmjenjivati znanja o prevenciji, liječenju i promijeni tijeka kroničnih nezaraznih bolesti. 

“Od teorije do prakse”  stručni je kongres na kojem ćemo predstavit teme poput životnih navika na recept, alati u medicini životnog stila, zašto je važno provoditi treninge s opterećenjem, na koji način hrana može biti lijek, kako i zašto bolje spavati, kako pokrenuti promjenu i mnogo više!

Više informacija o kongresu i prijavu možete izvršiti putem linka: https://www.crolma.net/copy-of-kongres-2023

 

Najnovije s bloga:

Predstavljanje Bilježnice o dohrani

Predstavljanje Bilježnice o dohrani

Bilježnica o dohrani je prva knjiga na našim prostorima u kojoj su mama i beba glavni likovi.   Bilježnica je spoj našeg životnog iskustva i znanja iz područja nutricionizma i fizioterapije.     No svjesne smo činjenice da je svako dijete jedinstveno i da je svaka...

Nutritivna intervencija u pedijatrijskoj populaciji

Nutritivna intervencija u pedijatrijskoj populaciji

Kako pristupiti djeci sa dijagnozom pretilosti, na što paziti pri razgovoru sa djecom i roditeljima te kako ih motivirati za promjene u prehrambenim navikama i izraditi plan prehrane educirajte se kroz još jedan webinar za nutricioniste u organizaciji HZN-a. Pobliže o...

Materijali

Preuzmite besplatne edukativne materijale o zdravoj prehrani

Učlani se

Postani član HZN-a