Webinar za nutricioniste: Izazovi u kreiranju plana prehrane 27.3.2023. u 18h

ožu 10, 2023

Izazovi u kreiranju plana prehrane

Pravilna prehrana važan je čimbenik u prevenciji bolesti i održavanja zdravlja, a plan prehrane je alat kojim se nutricionisti koriste kako bi kompleksne prehrambene smjernice opisali jednostavnim govorom i motivirali pacijente na pozitivne promjene.

Pravilno posložen plan prehrane ne podrazumijeva samo dobre odnose između nutrijenata i energije već mora uzeti u obzir zdravstveno stanje pacijenta, njegove prehrambene preferencije, budžet za hranu, raspored obaveza i aktivnosti, kulinarske vještine i dr.

Kako izgleda cjeloviti proces, od prvog kontakta, uzimanja anamneze, analize dnevnika prehrane, preko sastavljanja plana prehrane pa sve do načina praćenja napretka, prezentirat će nam Tea Mačković, mag.nutr. i Jelena Mandarić, mag.nutr.

Cijena kotizacije za nutricioniste: 10 EUR

*za članove HZN-a besplatno

Molimo da prijavu izvršite do 25.3.2023. na info@hrvatskizbornutricionista.

Najnovije s bloga:

Predstavljanje Bilježnice o dohrani

Predstavljanje Bilježnice o dohrani

Bilježnica o dohrani je prva knjiga na našim prostorima u kojoj su mama i beba glavni likovi.   Bilježnica je spoj našeg životnog iskustva i znanja iz područja nutricionizma i fizioterapije.     No svjesne smo činjenice da je svako dijete jedinstveno i da je svaka...

Nutritivna intervencija u pedijatrijskoj populaciji

Nutritivna intervencija u pedijatrijskoj populaciji

Kako pristupiti djeci sa dijagnozom pretilosti, na što paziti pri razgovoru sa djecom i roditeljima te kako ih motivirati za promjene u prehrambenim navikama i izraditi plan prehrane educirajte se kroz još jedan webinar za nutricioniste u organizaciji HZN-a. Pobliže o...

Materijali

Preuzmite besplatne edukativne materijale o zdravoj prehrani

Učlani se

Postani član HZN-a