RADIONICE ZA DJECU O SIGURNOSTI HRANE

ruj 19, 2022

Za dobro znanje o sigurnosti hrane treba početi od malih nogu!

Kako dijete naučiti držati higijenu u kuhinji, pravilno čuvati, čistiti i pripremati hranu te je sigurno konzumirati?

Mi imamo odgovor na to pitanje! 

Pozivamo vas da u subotu, 24. rujna od 17 do 19 sati vaše dijete povedete u City Center One East na besplatnu edukativnu radionicu o sigurnosti hrane koju organizira Hrvatski zbor nutricionista (HZN). 

Na radionici koja će se održati u igraonici Kid’s Jungle mogu sudjelovati djeca od 3 do 12 godina, a dijete će se moći pridružiti radionici u bilo kojem trenutku i sudjelovati u aktivnostima koje ga zanimaju.

Radionice su edukativnog i zabavnog karaktera, pa će o temi sigurnosti hrane vaše dijete učiti kroz igru, crtanje, pitalice, zagonetke, križaljke i slične aktivnosti, a provode ih educirani članovi HZN-a s iskustvom u radu s djecom.

Radionica se provodi u sklopu kampanje EU bira sigurnu hranu kojoj je cilj educirati potrošače o znanosti koja stoji iza sigurnosti hrane na njihovim tanjurima te ih poticati na kritičko promišljanje o svakodnevnom odabiru namirnica. Više informacija i savjeta o sigurnosti hrane možete pronaći na službenoj web stranici EUChooseSafeFood.

Najnovije s bloga:

2. Hrvatski kongres medicine životnog stila

2. Hrvatski kongres medicine životnog stila

Hrvatska udruga za medicinu životnog stila organizira u suradnji s Medicinskim fakultetom u Splitu i Kineziološkim fakultetom u Splitu  2. Hrvatski kongres medicine životnog stila s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati od 26. do 28. travnja 2024. godine...

Predstavljanje Bilježnice o dohrani

Predstavljanje Bilježnice o dohrani

Bilježnica o dohrani je prva knjiga na našim prostorima u kojoj su mama i beba glavni likovi.   Bilježnica je spoj našeg životnog iskustva i znanja iz područja nutricionizma i fizioterapije.     No svjesne smo činjenice da je svako dijete jedinstveno i da je svaka...

Materijali

Preuzmite besplatne edukativne materijale o zdravoj prehrani

Učlani se

Postani član HZN-a